Your Cart

Γωνιακοί Καναπέδες

Ο γωνιακός καναπές είναι πλέον σε εξέχουσα θέση στις προτιμήσεις των ανθρώπων τα τελευταία χρόνια. Στην Design Sofa είμαστε ειδικοί μιας και τα κατασκευάζουμε εμείς  με ποιοτικά υλικά και υφάσματα.

Σε εμάς μπορείτε να σχεδιάσετε τον δικό σας γωνιακό καναπέ στις διαστάσεις, χρώματα, όπως και σχέδια που επιθυμείτε, πάντα συνδυάζοντας την καλή ποιότητα με την καλή τιμή.

Είτε είστε λάτρης των κλασικών σχεδίων, είτε των μοντέρνων, με μια επίσκεψη στην έκθεσή μας το εξειδικευμένο προσωπικό της Design Sofa θα σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό κομμάτι για τον δικό σας ξεχωριστό χώρο.

  Η Design Sofa σας παρουσιάζει με χαρά το μοντέλο καναπέ Exclusive. Ένας γωνιακός καναπές  με υπέροχο στυλ που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Το περίτεχνο καμπυλωτό του μπράτσο τον διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα σχέδια καναπέδων της εταιρείας μας. Μπορεί να προσαρμοστεί στις διαστάσεις του..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Γωνιακός Καναπές ΄Άρτεμις
Νέο
Ο καναπές γωνία Άρτεμις με το βαθύ αναπαυτικό κάθισμα εξασφαλίζει την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση των αισθήσεων που έχετε ανάγκη στο τέλος κάθε μέρας Ιδιαίτερα και ασυνήθιστα είναι τα ξύλινα πόδια τα οποία προσθέτουν το στοιχείο του ξεχωριστού αλλά και του μοντέρνου αέρα που εκπέμπει Τα απλ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Γωνιακός Καναπές Άλκιστης
Νέο
Γωνιακός Καναπές Άλκιστης. Η Design Sofa με γνώμονα τις ανάγκες σας κατασκευάζει και δημιουργεί μοναδικά έπιπλα που εντυπωσιάζουν ως προς το αισθητικό αποτέλεσμα και τη λειτουργικότητα τους. Με την επιλογή των δικών σας διαστάσεων, υλικών αποχρώσεων, εκπροσωπεύυουν το δικό σας στυλ και αναδεικ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Γωνιακός Καναπές Αριάδνη
Νέο
Γωνιακός Καναπές Αριάδνη Σύγχρονο μοντέλο συστήματος ανεξάρτητων καθισμάτων σε όλες τις διαστάσεις που συνδέονται μεταξύ τους με κρυφούς μηχανισμούς για να αποφεύγεται η μετακίνηση. Αφράτα μαξιλάρια πλάτης συνδυασμένα με μικρότερα  που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραση. Στη ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Γωνιακός Καναπές Αρμονία
Νέο
Γωνιακός Καναπές Αρμονία Ο γεωμετρικός σχεδιασμός του... με τετράγωνα μπράτσα και κρυφές ραφές κάνουν αυτό το μοντέλο να ταιριάζει σε όλα τα στυλ σπιτιών αλλά και επαγγελματικών χώρων. O καναπές Αρμονία είναι λιτός και απέρριτος, κάτι που τον κάνει διαχρονικό. Στη Design Sofa&..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Γωνιακός Καναπές Αφροδίτη
Νέο
Γωνιακός Καναπές Αφροδίτη Η Design Sofa με γνώμονα τις ανάγκες σας κατασκευάζει και δημιουργεί μοναδικά έπιπλα που εντυπωσιάζουν ως προς το αισθητικό αποτέλεσμα και τη λειτουργικότητα τους. Με την επιλογή των δικών σας διαστάσεων, υλικών αποχρώσεων, εκπροσωπευουν το δικό σας στυλ και αναδεικνύ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Γωνιακός καναπές Ειδικής Κατασκευής Ηλέκτρα
Νέο
Γωνιακός Καναπές Ηλέκτρα Η Design Sofa με γνώμονα τις ανάγκες σας κατασκευάζει και δημιουργεί μοναδικά έπιπλα που εντυπωσιάζουν ως προς το αισθητικό αποτέλεσμα και τη λειτουργικότητα τους. Με την επιλογή των δικών σας διαστάσεων, υλικών αποχρώσεων, εκπροσωπευουν το δικό σας στυλ και αναδεικνύο..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ο καναπές που μας κάνει περήφανους αφού δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις απεριόριστες δυνατότητές του. Αν ήταν αυτοκίνητο, θα ήταν σίγουρα πολυμορφικό, αφού αποτελείται από πολλές μικρές μονάδες που “χτίζουν” μεγαλύτερες συνθέσεις σε άπειρους συνδυασμούς, ανάλογα με το χώρο και τη διά..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αυτός ο καναπές τα έχει όλα για αυτό και είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα της εταιρείας μας. Ιδανικός για όποιο στυλ διακόσμησης θέλετε να πετύχετε. Τετράγωνα μπράτσα συνδυασμένα με ενιαίο καπιτονέ κάθισμα που προσφέρει άνεση. Μαξιλάρια πλάτης με ενσωματωμένο επιπλέον κυλινδρικό μαξιλάρι που βοη..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Μεγάλος τριθέσιος καναπές με πολυθρόνα και σκαμπό που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε συνθέσεις σαλονιού ανάλογα με τη διάθεση και το χώρο μας. Γωνία που δεν μας περιορίζει αφού τοποθετείτε και  στις δυο πλευρές ακόμη και για ανανέωση στον ίδιο χώρο. Προέκταση του, το σκαμπό που τοποθετείτε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Γεωμετρικός σχεδιασμός για minimal αποτέλεσμα. Σύστημα με αυτόνομα καθίσματα, για ενιαίο καναπέ, εναλλαγή γωνίας ακόμη και σε  <<Π>> διάταξη που μεταξύ τους συνδέονται με κρυφούς μηχανισμούς. Επιλογή για εμφανή είτε κρυφά γαζιά στις ραφές. Η σκληρότητα στο κάθισμα ορίζεται από εσ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Ένας καναπές  προσιτός που προσφέρει άνετο κάθισμα και κομψό σχεδιασμό. Επιλογή για κρυφά ή εμφανή γαζιά σε όλα τα μαξιλάρια αλλά και στη ραφή του μπράτσου. Μπορεί να γίνει η ιδανική επιλογή  που ταιριάζει στους περισσότερους χώρους ανεξάρτητα από  το στυλ της υπόλοιπης διακόσμησης,..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 35 (3 Σελ.)
Γωνιακοί, Καναπέδες, ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ, ΣΠΙΤΙ